بنیانگذار پلتفرم مانی در گفت‌وگو با همیار کارآفرین:

مانی؛ نقاشی از آینده

مانی؛ نقاشی از آینده
در ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۵۰ ب.ظ
همیار کارآفرین/ امروزه هوش مصنوعی در حال رشد و گسترش بسیار سریعی است. ابزاری که شاید آینده‌ی زندگی انسان را رقم بزند و ما را با شکل جدیدی از زندگی آشنا کند. پیامدهای این انقلاب تکنولوژیکی در سراسر جهان گسترده شده و هر روز افراد بیشتری را درگیر خود می‌کند. حال در ایران با استفاده از این ابزار، یک پلتفرم تصویرسازی راه‌اندازی شده است. در گفت‌وگو با محمدرضا حقیری -بنیان‌گذار پلتفرم مانی- درباره‌ی چگونگی راه‌اندازی آن و مزیّت مانی نسبت به سایر رقبا صحبت کردیم.

مانی یک کسب‌وکار است یا یک پروژه تحقیقاتی؟ چه کسب‌وکارهایی می‌توانند از خدمات مانی استفاده کنند؟

پروژه‌ی مانی در ابتدا یک سرگرمی بود، اما پس از مدتی وارد مرحله‌ی جدی‌تری شدیم و روند پژوهشی را آغاز کردیم. هدف این بود تا بیشتر با این حوزه و قابلیت‌های آن آشنا شویم. پس از گذشت یک دوره‌ی هشت‌ماهه به این نتیجه رسیدیم که این پروژه یک پتانسیل تجاری خوبی دارد.
در حال حاضر، مانی در مسیر تبدیل از یک پروژه‌ی تحقیقاتی به یک کسب‌وکار جدید است. هنوز چارچوب کسب‌وکاری مانی کامل شکل نگرفته است اما امیدواریم این اتفاق تا پایان تابستان رخ دهد.
بخشی از کسب‌وکارهای کوچک و استارتاپ‌های نوپا، شاید در ابتدای مسیر کاری خود نتوانند هزینه‌ی زیادی را برای گرافیک و تصویرسازی پرداخت کنند. این گروه از کسب‌وکارها یا حتی فریلنسرها، می‌توانند از قابلیت‌های مانی استفاده کنند. همه می‌توانند از خدمات مانی بهره ببرند؛ چراکه برای کار با مانی فقط نیاز به ایده‌های خلاقانه دارید.

مانی در مقایسه با سایر سرویس‌های مشابه چه مزیت‌هایی دارد؟ چه کسب‌وکارهایی می‌توانند با محوریت خدمات مانی شکل بگیرد؟

یکی از مهم‌ترین تفاوت‌هایی که این برنامه در نسبت با نمونه‌های دیگر دارد، سرعت بسیار بالای آن است. همچنین این برنامه با استایل‌های عکاسی و معماری داخلی آشنایی دارد و به راحتی می‌تواند وکتورها را نیز شناسایی کند. در این مورد نسبت برنامه‌های دال-ای بینگ و دالی کارکرد بهتری داشته است.
همچنین استفاده از  مانی در مقایسه با سرویس دالی بسیار ارزان‌تر و کم‌ هزینه‌تر است. تقریباً این مزیت در نسبت با سایر نمونه‌ها هم برای مانی وجود دارد. همچنین قابلیت دیگر مانی، پرداخت ریالی است. برای استفاده از برخی دیگر از نمونه‌‍‌های مشابه مانی مثل سرویس میدجونی، نیاز به پرداخت ارزی است که در ایران تقریباً امکان‌پذیر نیست.
مانی هنوز به مرحله‌ای نرسیده است که پایه‌ای برای استفاده در سایر کسب‌وکارها باشد. برای آینده این احتمال وجود دارد که بتوان از این سرویس در کسب‌وکارهایی مثل دیجیتال‌مارکتینگ، تولید بازی‌های رایانه‌ای و معماری داخلی استفاده کرد. درخواست‌هایی هم از طرف برخی از فعالان این حوزه‌ها برای استفاده از مانی ارائه شده است.

مانی در آینده قرار است چه خدماتی را به کاربران خود ارائه دهد؟

مهم‌ترین برنامه‌ای که برای بهبود سرویس مانی پیش‌رو داریم، ایجاد ساختار کسب‌وکاری مناسب و دقیق است. مانی نیاز دارد تا هرچه سریع‌تر وارد مرحله‌ی تجاری شود و با جذب سرمایه‌، خدمات خود را گسترده‌تر کند. مانی در حال حاضر یک تصویرساز عمومی است. با توجه به تجربه کاربران خود، سعی داریم خدمات اختصاصی مانی بیشتر شود تا مخاطبان بیشتری را در بر بگیرد.
از سال ۲۰۲۲ با گسترش هوش مصنوعی جهان شاهد تغییراتی بود. تکنولوژی هوش مصنوعی روز به روز خدمات بیشتری را به انسان ارائه می‌کند و دایره‌ی مخاطبان آن بیشتر می‌شود. هدف‌گذاری مانی به عنوان یک ابزار هوش مصنوعی برای آینده، همین افزایش مخاطبان است. این سرویس هنوز قابلیت پشتیبانی از زبان فارسی را ندارد و این یکی از مهم‌ترین چالش‌های ما برای گسترش مخاطب است. در تلاشیم تا هرچه زودتر مانی زبان فارسی را هم پشتیبانی کند.
پشتیبانی از زبان‌های متفاوت برای مجموعه‌ی مانی اهمیت زیادی دارد. زبان‌های مختلفی در ایران وجود دارد که هدف‌گذاری ما این است که تعداد زیادی از این زبان‌ها را مانی پشتیبانی کند و با توجه به آن‌ها، محصولات فرهنگی مناسب را تولید کند که ماندگاری فرهنگ‌های مختلف در کشور کمک کند.

استقبال از مانی به چه صورت بوده است؟

بازخوردها نسبت به مانی برای من باورنکردنی بود. در مدت کوتاهی که از سرویس‌دهی مانی می‌گذرد، بیش از هزار نفر در آن حساب کاربری ساخته‌اند. اکثر بازخوردهایی که دریافت کرده‌ایم مثبت و امیدوارکننده بوده است. حتی برخی از کاربران نتیجه‌های بهتری از مانی در مقایسه با نمونه‌های مشابه گرفته بودند. بازخوردهای منفی بیشتر پیرامون عدم پشتیبانی از زبان فارسی بود که سعی داریم سریعاً این مشکل را برطرف کنیم.
معین شاکری/ همیار کارآفرین
https://hamyarekarafarin.com?p=6093