رویداد آدراتک اینسایت برگزار شد

اولین رویداد از سلسله رویدادهای آدراتک، با عنوان آدراتک اینسایت، با محوریت بررسی اکوسیستم استارتاپی کشور، روند رشد استارتاپها، فرصتها و موقعیت کنونی برای کارآفرینها، با حضور کیوان محیط،مافی، مدیرعامل دیجینکست و حامد انتظاریان، مدیرعامل همآوا، در سالن آمفی تئاتر سوله 7 و 8 کارخانه نوآوری آزادی برگزار شد.
به گزارش همیار کارآفرین، احسان عظیمنیا، بنیانگذار آدراتک در خصوص هدف و رسالت آدراتک گفت:« ایجاد تحول و فرصتهای جدید برای رشد استارتاپها در اکوسیستم اقتصاد دیجیتال و پیوند آن با فضای دانشگاهی و آکادمیک از اهدافی است که آدراتک در راستای محققسازی آن تلاش میکند. با کنارهم آوردن استارتاپها، سرمایهگذاران و ظرفیتهای مغفول مانده در دانشگاهها کشور، سعی داریم در جهت رشد و توسعه فضای اکوسیستم فعالیت کنیم.»
بنیانگذار آدراتک ادامه داد:« با نمایش فضای استارتاپها و شرایط کاری آنها، تجزیه و تحلیل عمیق اخبار فناوری و نشریات مربوط به این حوزه، همچنین با ایجاد فضای رقابتی و برگزاری همایشها و رویدادهای مختلف و شتابدهی بذری، میتوان بسیاری از چالشها و موانع موجود در فضای استارتاپی کشور را بهبود بخشید. فعالان این عرصه با حضور در بستر شبکهسازی که فراهم میشود، میتوانند باعث حل بسیاری از مشکلات و سهولت فضای سخت این حوزه باشند.»
آدراتک اینسایت
احسان عظیمنیا، در خصوص آدراتک اینسایت تشریح کرد:« آدراتک اینسایت رویدادی است که هر دو ماه یک بار برگزار میشود و با گردهمایی مدیرعاملها، سرمایهگذاران و فعالان اکوسیستم نوآور کشور، به بررسی عمیق فرآیند هرآنچه که در اکوسیستم استارتاپی رخ میدهد میپردازد. برگزاری این رویداد علاوه بر ایجاد شفافیت و رقابت در اکوسیستم، به خلق فرصتهای جدید، نوآوری، شبکهسازی ، تکامل و راهنمایی استارتاپها و جذب سرمایه میانجامد.
در ادامه این رویداد، پنل گفتوگو با حضور کیوان محیطمافی، مدیرعامل دیجینکست، حامد انتظاریان، مدیرعامل همآوا، با موضوع بررسی روند فعالیت این دو مجموعه و بررسی فضای حاکم در اکوسیستم نوآوری کشور برگزار شد.
کیوان محیطمافی، مدیرعامل دیجینکست به ظرفیتهای مغفول مانده شده در استانهای کشور اشاره کرد و گفت:« با تمرکز بر تهران، از بسیاری از پتانسیلهای موجود در استانها غافل ماندیم. با وجود پلتفرمهای مختلف فعال در حوزه کسبوکار، تیمهای زیادی تشکیل میشوند که از نقاط مختلف کشور باهم همکاری و فعالیت میکنند و سبب نوآوریهای چشمگیری در کسبوکار میشوند. با توجه و پرداختن به فرصتها و پتانسیلهایی که در استانها و شهرستانها وجود دارد، قطعا رشد قابل ملاحظهای را در اکوسیستم نوآوری شاهد خواهیم بود.
محیطمافی ادامه داد:« همواره در راستای ایجاد بستری برای رشد، بهبود فرآیند فعالیت و جذب سرمایه استارتاپها هستیم. یکی از چالشهایی که در حال حاضر با آن مواجهایم، عدم اعتماد سرمایهگذاران است که در خصوص رفع این چالش، در تلاشیم تا با ایجاد فضایی برای استارتاپهای نوآور و سرمایهگذاران، به اعتمادسازی و سهولت این فرآیند بپردازیم.
انگیزه سرمایهگذاران
حامد انتظاریان، مدیرعامل همآوا در مورد یکی از چالشهای کنونی در اکوسیستم نوآوری افزود:« یکی از مسائلی که بسیار برای فضای استارتاپی کشور چالش برانگیز تلقی میشود، عدم گره خوردن نوآوری یا کسبوکارهای نوآور به صنعت، به ویژه صنایع و اقتصاد سنتی است. با نزدیک کردن استارتاپها به صنعت و تزریق نوآوری به آن، نه تنها انگیزه سرمایهگذاران افزایش مییابد، بلکه شاهد توسعه و رشد زیادی برای اقتصاد کشور خواهیم بود.»
مدیرعامل همآوا در خصوص مشارکت دانشگاه در اکوسیستم استارتاپی بیان کرد:« دانشگاهها با ورود به این فضا در قالب ایجاد مراکز رشد و نوآوری به مشارکت در این حوزه پرداختند اما تفاوت فضای موجود بین آنچه که در دانشگاه وجود دارد و آنچه که در ذات اکوسیستم نوآور است، این فرآیند را تسهیل نکرده و منجر به خروجی چشمگیری نمیشود.