از مدل سرمایه‌گذاری میکرو وی‌سی تریگ‌‌آپ رونمایی شد

از مدل سرمایه‌گذاری میکرو وی‌سی تریگ‌‌آپ رونمایی شد
در ۱ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۵:۴۰ ب.ظ

روز دوشنبه اول مردادماه، شتاب‌دهنده تریگ‌آپ با برگزاری یک نشست خبری از تازه‌ترین خدمت خود رونمایی کرد. میکرو وی‌سی، مدل جدید سرمایه‌گذاری شتاب‌دهنده تریگ‌آپ است که به گفته مدیران این مجموعه حدود یک سال برای راه‌اندازی آن زمان صرف شده است.

به گزارش همیار کارآفرین،‌ در ابتدای این نشست خبری، محمد صادق سبحانی، مدیر توسعه و آموزش شتاب‌دهی تریگ‌آپ با اشاره به اهمیت سرمایه‌‌گذاری در تیم‌های استارتاپی و آموزش آن‌ها، درباره فعالیت‌های شتاب‌دهنده تریگ‌آپ صحبت کرد. در ادامه،‌ حمیدرضا علوی، مدیرعامل تریگ‌آپ گفت که کارآفرینان از همان ابتدا که تصمیم به راه‌اندازی یک کسب‌وکار می‌گیرند، با چالش‌های بسیاری مواجه می‌شوند و وقتی از این مسائل سربلند بیرون آمدند، سراغ شتاب‌دهنده‌ها و سرمایه‌گذاران می‌روند تا جان تازه‌ای به کسب‌وکارشان بدهند.

او سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌ها را یکی از حساس‌ترین مراحل توسعه یک کسب‌وکار دانست و افزود: «تا پیش از این تریگ‌آپ خدمات شتاب‌دهی را برای کسب‌وکارها انجام می‌داد اما خدمات میکرو وی‌سی در شناسا انجام می‌شد. از حالا به بعد، تریگ‌آپ خدمات میکرو وی‌سی را در کنار دیگر خدمات سرمایه‌گذاری‌ به استارتاپ‌ها ارائه می‌کند. سرمایه‌گذاری‌های میکرو وی‌سی با سقف ۶ میلیارد تومان از این پس در تریگ‌آپ انجام می‌شود.»

به گفته مدیرعامل تریگ‌آپ، در سرمایه‌گذاری‌های میکرو وی‌سی، کسب‌وکارها از یک راهبر اختصاصی برخوردار خواهند بود تا مسیر توسعه‌شان را به‌خوبی طی کنند. او در ادامه گفت: «راهبری یکی از نیازهای سازمان‌هاست و هر کارآفرین برای رشد کسب‌وکارش به مشاورانی احتیاج دارد که نسبت به بازار هدف و صنعتی که استارت‌آپ در آن فعال است،‌ آگاه باشد.» او همچنین توضیح داد که به‌زودی تریگ‌آپ سند سرمایه‌گذاری‌اش را منتشر می‌کند.

محمد صادق سبحانی، در ادامه این نشست گفت: «تریگ‌آپ ۱۳ خروج موفق در سرمایه‌گذاری‌هایش داشته است که برخی از آن‌ها،‌ استارت‌آپ‌هایی بوده‌اند که اکنون تبدیل به شرکت‌های بزرگ فناورانه شده‌اند.» او خاطرنشان کرد که برای شتاب‌دهنده‌ها و سرمایه‌گذاران خطرپذیر، خروج از سرمایه‌گذاری مهم است و وقتی در کارنامه سرمایه‌گذاری یک VC، خروج‌های موفقی وجود داشته باشد یعنی کارش را به درستی انجام داده است.

سبحانی افزود: «از زمان راه‌اندازی تریگ‌آپ تاکنون بیش از ۲ هزار ایده کسب‌وکار برای این شتاب‌دهنده ارسال شده است. همچین، در تریگ‌آپ به ۱۶۰ شرکت خدمات پیش‌شتاب‌دهی ارائه و ۶۳ قرارداد میکرو وی‌سی نیز مورد بررسی قرار گرفته که از میان آن‌ها ۲۷ تیم موفق به جذب سرمایه شده‌اند.» او ارتباط با بیش از ۹ هزار نفر به‌واسطه رویدادهای استارتاپی و ارائه خدمات آموزشی را یکی از دستاوردهای تریگ‌آپ دانست و گفت: «متاسفانه جریان استعداد در اکوسیستم استارتاپی تضعیف شده و از طرفی، نیاز به پول و سرمایه برای توسعه زیست‌بوم استارت‌آپی افزایش یافته است. تریگ‌آپ سعی دارد جوانان صاحب ایده، دانشجویان و دانش‌آموزان را با فضای کارآفرینی، خودشناسی و مهارت‌های استارتاپی آشنا کند تا آن‌ها بتوانند ایده‌هایشان را به مرحله تجاری‌سازی برسانند.»

مدیر توسعه و آموزش شتاب‌دهی تریگ‌آپ اعلام کرد که عدد سرمایه‌گذاری مدل میکرو وی‌سی آن‌ها در سال ۱۴۰۳، به ۱۵۰ میلیارد تومان می‌رسد که ۶۰ درصد آن نقدی و ۴۰ درصد سرمایه‌گذاری مربوط به خدمات مشاوره و راهبری می‌شود.

مهدی اسکویی، مدیر سرمایه‌گذاری تریگ‌آپ نیز با توضیح درباره لزوم وجود میکرو وی‌سی‌ها در جهان،‌ تاکید کرد که تریگ‌آپ با راه‌اندازی میکرو وی‌سی خود قصد دارد همراه استارتاپ‌ها باشد تا آن‌ها بتوانند سریع‌تر پیشرفت کنند. او افزود: «در حال حاضر کسب‌وکارهای فناورانه، مانند استارتاپ‌های حوزه ه هوش مصنوعی و هوشمند سازی صنایع، فناوری‌های مالی، سلامت، امنیت غذایی،لجستیک
بهینه‌سازی انرژی اولویت تریگ‌آپ برای سرمایه‌گذاری هستند. توسعه مدل میکرو وی‌سی به ما این امکان را می‌دهد تا در حوزه‌های متنوعی سرمایه‌گذاری کنیم.»

او در پایان توضیح داد که شتابدهی در تریگ‌آپ تا سقف ۱ میلیارد تومان انجام می‌شود و در مدل سرمایه‌گذاری میکرو وی‌سی حداکثر سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد تومان است.

https://hamyarekarafarin.com?p=46470